Appelsalade met brie

Vandaag introduceer ik Vegi dinsdag op kookjegek.nl. Vanaf heden zal ik elke dinsdag vegetarisch gaan koken. Om te beginnen start ik vandaag met een appelsalade als voorgerecht.

Appelsalade brie 

Ingrediënten (2 personen)
200 gram gemengde sla
2 appels gehalveerd
citroensap
100 gram brie
25 gram walnoten
1 el mosterd
1 tl honing
2 el olijfolie
1 tl azijn

Klop allereerst een dressing van de mosterd, honing, olijfolie en azijn. Deze dressing is erg lekker en is zeker ook voor andere salades te gebruiken. Snij de appels klein en besprenkel met citroensap. Verdeel de sla, appel, walnoten, brie over twee borden en besprenkel met de dressing.

(Receptbron: Kookboek.nl)


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.