Het is weer tijd voor een goed dessert, dit keer eens geen koffie maar warme frambozen. Recept afgekeken van de Allerhande maar gevarieerd met het fruit en ijs. Erg zoet maar ook erg lekker!
Â
Ingrediënten (2 personen)
6 bolletjes straciatella ijs
100 gram frambozen op siroop
125 ml slagroom
4 speculaasjes
1 zakje vanillesuiker
halve el aardappelzetmeel
Klop allereerst de slagroom los met het zakje vanillesuiker. Zodra dit klaar is kan je de speculaasjes verkruimelen en er doorheen scheppen. Breng daarna de frambozen met vocht in een pannetje aan de kook. Klop ondertussen het aardappelzetmeel los met een eetlepel water. Roer dit door het frambozenmengsel heen tot het vocht bindt. Laat het daarna nog 1 minuut doorkoken. Serveer per bord of coupe 3 bolletjes ijs met daar overheen wat frambozen en wat speculaasslagroom.
(Receptbron: Allerhande)
Leave a Reply