Pesto crostini

Aangezien ik niet de hele avond in de keuken wilde staan had ik naast de stoofpot van kip wel een simpel voorgerecht in gedachte. Al snel kwam ik in mijn zoektocht een Italiaans voorgerecht tegen genaamd pesto crostini. Inclusief het voorverwarmen van de oven was ik in een kwartier hiermee klaar.

Pesto crostini 

Ingrediënten (4 personen)
8 bruine casinoboterhammen
1 teentje knoflook
4 el olijfolie
potje pesto peperoni
30 gram rucola

De korsten van de boterhammen verwijderen. Maak een mengsel van de olijfolie en geperste knoflook en smeer het in met een kwastje. Snijd de boterhammen in vieren en bak ze in 5 minuten in een voorverwarmde oven van 225 graden. Besmeer ze daarna met de pesto peperoni en stukjes rucola.

(Receptbron: Allerhande)


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.