Bij restaurant Mej. Janssen had ik onlangs nog gevulde portobello’s op. Dat was me zo goed bevallen dat ik ze zelf ook een keer wilde maken. Na wat zoeken kwam ik op een combinatie met spinazie en feta uit die me erg lekker leek.
Â
Ingrediënten (2 personen)
2 portobello’s
150 gram diepvriesspinazie à la crème
50 gram feta
25 gram pijnboompitten
1 ei
75 gram geraspte oude kaas
Laat allereerst de diepvriesspinazie ontdooien. Verwarm daarna de oven voor op 175 graden. Snij de stelen uit de portobello’s en hak ze fijn. Meng dit met de spinazie, pijnboompitten, feta en een ei. Doe de portobello’s in een ingevette ovenschaal en vul ze met spinaziemengsel. Bestrooi tenslotte met de oude kaas. Zet dit voor ongeveer 15 minuten in de oven en je hebt een heerlijk gerecht.
(Receptbron: Kookboek.nl)
Leave a Reply