Vitello tonato

Begin deze maand probeerde ik Vitello tonato te maken. Dat was niet helemaal gelukt omdat ik geen kalfsvlees én geen keukenmachine had. Dat laatste probleem is inmiddels opgelost. Dus tijd voor een nieuwe Vitello tonato, deze keer een wat snellere variant met fricandeau.

Vitello tonato 

Ingrediënten (2 personen)
100 gram fricandeau
1 blikje tonijn
1 blikje ansjovis
4 el mayonaise
kappertjes
peterselie

Mix de tonijn, ansjovis & mayonaise in een keukenmachine tot een gladde saus. Verdeel de fricandeau over twee borden en besprenkel het met de tonijnmayonaise. Garneer met kappertjes en peterselie.

(Receptbron: Lekkermagazine)


by

Tags:

Comments

One response to “Vitello tonato”

  1. ellen Avatar

    Volgende keer een teentje knoflook erbij, wordt het nóg lekkerder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.