Balsamicopesto marinade

Van dit goede weer krijg ik zin om te gaan BBQ-en. Een goede marinade voor het vlees kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. In ‘Het Barbequeboek’ van Albert Heijn staan een aantal lekkere marinades, waaronder eentje van balsamico en pesto. De schouderkarbonade of een ander stuk vlees wordt hier erg lekker van!

Balsamicopesto marinade

Ingrediënten
3 el balsamico azijn
2 el groene pesto
2 teentjes knoflook
1 tl majoraan
1 tl salie
1 tl oregano
1 tl rozemarijn

Klop allle ingrediënten in een schaal door elkaar. Bestrijk je vlees met de marinade. Laat het afgedekt minimaal 30 minuten en maximaal een dag marineren.

(Receptbron: Het Barbequeboek)


by

Tags:

Comments

One response to “Balsamicopesto marinade”

  1. Mark Avatar

    Ah, een eigenaar van het Barbecueboek! Onmisbaar in de keuken (en daarbuiten), zeg ik altijd.

    Erg interessante weblog hier, ik ben het vandaag pas tegen gekomen, maar ik ga het mooi eens allemaal door spitten de komende weken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.