Paprika’s zijn er in vele soorten en maten. Zo bestaan er zelfs zoete snack paprika’s. Van de week heb ik deze aparte variant gegeten als voorgerecht. Geïnspireerd door een recept van The Greenery.
Zoete paprika’s zijn lekkerder dan ik van tevoren had verwacht. Heel anders dan de typische smaak van normale paprika’s. Ik heb ze uiteindelijk gevuld met iets dat op een tapenade lijkt, gemaakt van tonijn & ansjovis. Wat een achteraf gezien een goede combinatie bleek te zijn.
Ingrediënten (2 personen)
3 oranje zoete snack paprika’s
100 gram groene olijven
half blikje tonijn
3 ansjovisfilets
1 teentje knoflook
olijfolie
1 citroen
Bereiding
Halveer de paprika’s. Doe de olijven, tonijn, ansjovis, knoflook, wat olijfolie, citroensap en citroensap in een blender/keukenmachine en maak de tapenade. Vul de paprika’s met het tonijnmengsel en serveer. Makkelijker kan haast niet!
Receptbron: The Greenery
Leave a Reply