Beenhamsalade

Het blijft toch erg lekker om als voorgerecht een salade te eten, dus vandaag maar weer eens een nieuw recept geprobeerd, beenhamsalade met stokbrood en groene pesto.

Beenhamsalade 

Ingrediënten (2 personen)
150 gram gemengde sla
2 sjalotjes
150 gram cherrytomaten
75 gram beenham
2 el balsamico azijn
olijfolie
stokbrood
groene pesto

Verwarm de oven voor en bak het stokbrood af volgens gebruiksaanwijzing. Bak intussen de gesneden sjalotjes en de hele cherrytomaatjes in een pan met olie aan. Voeg de balsamico azijn toe en doe de deksel op de pan en laat het even garen. Haal de tomaatjes voorzichtig uit de pan. Bak daarna kort de plakken beenham in dezelfde pan. Verdeel de sla, tomaatjes en beenham over de twee borden. Snij het stokbrood in lange plakken en smeer er groene pesto op. Serveer de stukken stokbrood bovenop de salade.

(Receptbronnen: Smulweb.nl & Born2Cook)

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.