Shoarma rolls

Een broodje shoarma is altijd erg lekker na het uit gaan, maar het kan ook iets gezonder. Shoarma verwerkt in een hoofdgerecht met geitenkaas en rode ui.

Shoarma rolls 

Ingrediënten (2 personen)
4 wok rolls
200 gram shoarmavlees
1 pot tomatensaus
1 rode ui
100 gram geitenkaas
olijfolie

Verwarm allereerst de oven voor op ongeveer 200 graden. Bak intussen het shoarmavlees in een klein beetje olijfolie net aan gaar in de koekenpan. Snij de rode ui in ringen. Bestrijk de wok rols met tomatensaus en verdeel daarna het vlees, ui en een groot deel van de geitenkaas erover. Doe ze dicht en bestrijk ze aan de bovenkant met de rest van de tomatensaus en geitenkaas. Doe de rolls in een ingevette schaal en zet deze in de oven. Doe ze er ongeveer een minuut of 10 in.

(Receptbron: Lekker Doen!)


by

Tags:

Comments

2 responses to “Shoarma rolls”

  1. kwek Avatar

    oeioei, dit ziet er écht lekker uit! Je zou denk ik evt. ook paprika kunnen toevoegen! (voor degene die geen ui lustten 😉 )

  2. Dennis Avatar
    Dennis

    Paprika moet zeker kunnen ja 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.